Skotlands højland for livsnydere
10 dage Fra 20.604 kr.
Royal Marine Hotel, Brora, Northern Highlands
Royal Marine Hotel blev oprindeligt bygget som et privat landsted i begyndelsen af 1900-tallet som et privat hjem for en skotsk industrimagnat.
Den kendte skotske arkitekt og kunsthåndværker, Sir Robert Lorimer, designede det originale palæhus i 1913, og hele atmosfæren i og indretningen af huset skyldes Sir Robert Lorimer fra træbuerne i entreen, den formelle spisestue, det panelerede snookerværelse og den store trappe. Alt bidrager til en atmosfære af stille elegance.
Hotellet tilbyder nu dejlig indkvartering og fremragende mad midt i et smukt skotsk kystlandskab. Her er 21 værelser, der spænder i kategorien fra standard- til master-værelser.
Classic Room er den mindste værelsestype, men absolut indbydende efter at have tilbragt en dag med at udforske alt det nordlige højland har at tilbyde. Med en dobbeltseng er disse værelser det perfekte valg for en nat eller to væk fra det hele.
Vores master room er perfekt placeret til at give jer den ekstra plads, I har brug for, når I skal nyde ferien. Her kan I slappe af og har endda muligheden for at slappe af og spise i jeres eget værelse i stedet for at spise i en af vores tre restauranter. Hvert Master Room har en fantastisk udsigt over haven.
Alle vores ophold inkluderer en lækker komplet skotsk morgenmad.
Fra 972 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse
Rejseperiode:
Hele året
Hotelstandard:
Unik overnatning
Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:
Maden på Royal Marine Hotel er baseret på friske lokale råvarer og vurderes højt. Hotellet tilbyder 3 restauranter, og gæsterne kan nyde uformel spisning i Garden Room, eller ved specielle lejligheder kan I prøve Bistro Bar eller Lorimer Restaurant.
Uanset hvad I vælger, vil I få lækker, frisklavet mad. Da regionen er fuld af prisbelønnet mad og drikke i høj kvalitet, udvælger kokken kun de fineste og friskeste lokale produkter for at give jer smagfyldte retter, herunder fisk og skaldyr og 28-dages hængt oksekød, leveret fra den nærliggende by Golspie,
Highland Fine Cheese of Tain og Clynelish Distillery malt tilføjer et Highland kick til nogle af vores søde og salte retter. Alle desserter er lavet af hotellets egne kokke, og menuer ændres regelmæssigt for at give jer sæsonbetonede retter hele året rundt.