Wien: Chokoladeworkshop i Chokolademuseum med smagsprøver

Oplev kunsten at lave chokolade i vores hands-on workshop, hvor du kan fordybe dig i chokoladens lækre verden og skabe dine egne søde mesterværker.

Højdepunkter fra workshoppen:

- Lær om de forskellige chokoladetyper fra vores dygtige chocolatiers

- Se en demonstration og smag på forskellige slags chokolade

- Lav dine egne 3 chokoladebarer og dekorer dem efter din smag

- Lav en original opskrift på varm chokolade ved hjælp af traditionelle aztekiske teknikker

- Tag alle dine håndlavede chokolader med hjem

- Modtag et "BO-YO"-certifikat fra Chokolademuseum Wien

- Få gratis adgang til museet med din billet til workshoppen

Hvad kan du forvente på workshoppen?

Vores erfarne chocolatiers vil guide dig gennem chokoladefremstillingsprocessen. Du lærer om de forskellige typer chokolade, hvordan man tempererer den, og de syv trin i chokoladeforbruget. I den sidste del af workshoppen laver du din egen chokoladebar med forskellige toppings og ingredienser og tilbereder en traditionel aztekisk chokoladedrik ved hjælp af gamle redskaber. Denne workshop er designet til både børn og voksne.

Inkluderet i prisen:

Vi sørger for alt, hvad du skal bruge, inklusive køkkengrej og ingredienser, og du bruger en professionel chokoladetempereringsmaskine til at lave din chokoladebar. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig under hele workshoppen, så der kræves ingen tidligere madlavningserfaring.

Bemærk, at billetterne ikke kan refunderes, og at børn under ti år skal ledsages af en voksen, som også skal have en billet.

Kom med til denne praktiske, lærerige og lækre workshop, som vil give dig en ny forståelse for chokolade!

Fra 350 kr.
pr. person

Lokation:
Østrig, Wien (delstat), Riesenrad, Chocolate Museum Vienna, Wien

Varighed:
1.5 hour

Sprog:
English, Tysk

Anmeldelser:
4.5/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

  • Du vil skabe tre unikke chokoladebarer, som du kan dekorere.
  • Brug en professionel chokoladetempereringsmaskine, og føl dig som en professionel
  • Skab og smag den originale "Xocolate", varm chokolade efter aztekernes opskrift
  • Besøg det interaktive chokolademuseum for at lære om kakaoens oprindelse.
  • Få et underskrevet certifikat fra Bo-Yo Chocolate Museum, når du har gennemført workshoppen.

Yderligere information

  • Workshoppen anbefales ikke til børn under 5 år
  • Du får udleveret alt, hvad du skal bruge: køkkengrej, ingredienser og opskrifter
  • Du behøver ingen tidligere madlavningserfaring for at deltage i chokoladeworkshoppen
  • Vi producerer ikke chokolade fra bønne til bar, og vi underviser ikke i, hvordan man tempererer chokolade derhjemme.
  • Workshoppen varer ca. 60 minutter
  • Museumsbesøget varer ca. 15 minutter

Inkluderet

  • Indgang til museet
  • Gratis smagsprøver
  • Snacks
  • Dekoration af chokolade
  • Certifikat

Bestil direkte

 

Få et tilbud på en pakkerejse

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Gl. Kongevej 19
1610 København V
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011