Canal City Hakata i Fukuoka

Kæmpe shopping- og underholdningskompleks med alt, hvad hjertet begærer

Glæder du dig til en dag fyldt med shopping, kulinariske lækkerier og masser af underholdning? Så er det kæmpestore shopping kompleks Canal City Hakata et sted du bør opleve. Dette unikt designede shopping- og underholdningskompleks er en attraktion i sig selv, hvor du kan opleve en "by i byen" med alt, hvad hjertet begærer.

Canal City Hakata åbnede i 1996 og blev hurtigt et centralt knudepunkt i Fukuoka. Shopping komplekset rummer over 250 butikker, caféer og restauranter, et teater, biografer, et spilcenter og hoteller – alt sammen centreret omkring en kunstig kanal, der løber gennem midten af komplekset. Her kan slentre rundt og se på skulpturer og springvand, der er som en oase midt i byen.

Inspiration

Derfor bør du besøge Canal City Hakata

  • Mangfoldig shopping og underholdning: Med over 250 butikker og et bredt udvalg af underholdning er der noget for både børn og voksne. Fra internationale mærkevarer til lokale butikker – du finder det hele her.
  • Kulinariske oplevelser: Besøg det berømte "Ramen Stadium" på 5. sal, hvor du kan smage på nudelretter fra hele Japan, inklusive den lokale Hakata ramen-specialitet. Det er en spændende smagsrejse, du bør prøve.

Tips til oplevelser i Fukuoka

Hvis du har mod på flere oplevelser efter Canal City Hakata, er der masser af andre spændende steder at besøge i Fukuoka. Tag en tur til Fukuoka slotsruin for at mærke den historiske atmosfære og gå en tur i de smukke haver. Du kan også besøge Tenjin, Fukuokas pulserende shopping- og underholdningsdistrikt ved floden Naka, hvor du finder endnu flere butikker og spisesteder. For en kulturel oplevelse kan du tage til Kushida Shrine, en af Fukuokas ældste og mest berømte shinto-helligdomme.

Kort

Vis på kort