Kyushu: Aso-vulkanen, Onsen og Kumamoto-slottet - dagsudflugt

Udforsk Kyushus vidundere på en dagsudflugt fra Fukuoka. Besøg Kumamoto Castle, beundr Aso-bjergets krater og grænseløse græsarealer, og slap af i Kurokawa Onsen, en landsby med varme kilder.

Mød din guide på Lawson Fukuoka Oriental Hotel, og gå ombord på din bus. Tag på en rejse gennem Kyushus mangfoldige landskaber.

Begynd dagen ved det ærefrygtindgydende Kumamoto Slot. Fordyb dig i dets rige historie og fantastiske arkitektur, mens du nyder panoramaudsigten over byen.

Dyk derefter ned i det vidtstrakte Aso-græsland. Beundr de maleriske vulkantoppe, som danner en dramatisk baggrund for græssende kvæg og får.

Udforsk derefter de geologiske vidundere ved Mount Aso på Aso Volcano Museum. Oplev regionens vulkanske arv og den kolossale kalderas indvirkning på landskabet.

Få chancen for at ride på hesteryg over græslandet (ikke inkluderet). Mærk den rytmiske forbindelse med naturen i disse betagende omgivelser.

Bagefter kan du opleve storheden ved Mount Aso, et aktivt vulkansk kompleks med Nakadake-krateret. Vær førstehåndsvidne til den rå kraft og skønhed i dette dynamiske landskab.

Slut dagen af i ro og mag i Kurokawa Onsen, en fredfyldt landsby med varme kilder, der ligger i Kyushus bjerge. Slap af i naturlige bade, og nyd gæstfriheden i en traditionel ryokan (entré ikke inkluderet).
***På grund af det nuværende varme vejr erstatter vi Kurokawa Onsen med Dazaifu Tenmangu Shrine på denne rejserute fra 5. august til 30. september for at forbedre din oplevelse.
Dazaifu Tenmangu Shrine er en fremtrædende shinto-helligdom i Dazaifu, Fukuoka Prefecture, dedikeret til læringens guddom, Sugawara no Michizane. Helligdommen er kendt for sin smukke grund, historiske arkitektur og livlige festivaler, hvilket gør den til en populær destination for både tilbedere og turister.

Vi vender tilbage til Fukuoka ved turens afslutning.

Fra 481 kr.
pr. person

Lokation:
Fukuoka, Kurokawa Onsen, Kumamoto, Hakata Ward, Oita Præfektur, Japan, Aso, Fukuoka præfektur, Kyushu, Kumamoto Præfektur, Aso-bjerget, Kumamoto Slot

Varighed:
10 hour

Sprog:
English, Japansk, Chinese

Anmeldelser:
4/5 stjerner

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

Kort

Vis på kort

Information

Højdepunkter

  • Oplev Japans majestætiske aktive vulkan, Aso, og dens store græsarealer
  • Udforsk Kumamoto Slot, et højdepunkt i japansk historie og arkitektur
  • Slap af i de rolige varme kilder i Kurokawa Onsen for en fredfyldt flugt
  • Dyk ned i historien om verdens største caldera på Aso Volcano Museum
  • Oplev de betagende landskaber og den rige kultur i Kyushu på en dagsudflugt

Yderligere information

  • 1.På grund af det nuværende varme vejr erstatter vi Kurokawa Onsen med Dazaifu Tenmangu Shrine på denne rejserute fra 5. august til 30. september for at forbedre din oplevelse.
  • 2. Aftenen før din tur vil du modtage en e-mail med vigtige oplysninger såsom turguidens telefonnummer og bilens nummerplade. Sørg for, at din e-mail og mobiltelefon kan nås.
  • 3. På grund af trafik, vejr eller andre uforudsete omstændigheder kan rejseruten ændre sig, herunder kortere sightseeingtider eller annullering af attraktioner. Vi håber på din forståelse og støtte til disse sikkerhedsjusteringer, og vi foreslår ikke, at du har andre aktiviteter i slutningen af turen for at undgå tab.
  • 4.Hvis adgang til Aso-vulkanen ikke er tilladt, vil du tilbringe mere tid på græsarealerne.
  • 5. hvis din tatovering er lille, f.eks. mindre end en håndflade, kan du dække den med hudfarvet plaster, når du går ind i Onsen.

Inkluderet

  • Transport i et køretøj med aircondition
  • Guide/chauffør

Ikke inkluderet

  • Entrébillet til Kumamoto Slot
  • Entrébillet til Onsen-badene

Bestil direkte

 

Få et tilbud på en pakkerejse

Vi glæder os til at skabe din drømmerejse

  • Bestil trygt - Vi er ejet af Danmarks største forbrugerorganisation
  • Personlig rådgivning fra vores dedikerede rejsespecialister
  • 6 x vinder af Danmarks Bedste Ferierejsebureau

X

Gammel Havn 1
9000 Aalborg
Danmark

mail 70116011
X

Sønder Allé 6, 1. sal
8000 Aarhus
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Gl. Kongevej 19
1610 København V
Danmark

mail 70116011
X

Firskovvej 32
2800 Kongens Lyngby
Danmark

mail 70116011
X

Kongensgade 9, 1 etage
5000 Odense
Danmark

mail 70116011
X

Dæmningen 47
7100 Vejle
Danmark

mail 70116011