Tokyos rådhus

Gratis panoramaudsigter ud over Tokyo

Det er ikke ofte, at et rådhus betragtes som en seværdighed, men Tokyo Metropolitan Government Building, er en undtagelse. Det er verdens højeste rådhus med sine 243 meter, og det lokker med to observationsdæk i 202 meters højde, hvorfra du på klare dage, kan få et glimt af den majestætiske vulkan Mt. Fuji. Rådhuset var Tokyos højest bygning indtil 2007, da Midtown Tower stod færdigt og overtog titlen med sine 248 meters højde.

Fra rådhusets nordlige observatorium kan du se de imponerende skyskrabere, der dominerer Shinjuku-området, og måske Mt. Fuji. Det sydlige observatorium er det mest populære. Herfra får du udsigt over centrale Tokyo, med kendte vartegn som Tokyo Skytree og Tokyo Tower i horisonten, og du får vitterlig en god fornemmelse af Tokyos enorme størrelse. Der er en cafe og souvenirbutik i begge observationstårne.

Tokyo Metropolitan Government Building ligger ca. 10 minutters gang fra Shinjuku station.

Derfor bør du besøge Tokyo Metropolitan Government Building

  1. Gratis adgang: En af de største fordele ved at besøge denne bygning er, at det er helt gratis at komme ind. Det betyder, at du kan få en fantastisk oplevelse uden at sprænge budgettet. Du skal bare gennem en taskekontrol, før du kan tage elevatoren til observationsdækkene.
  2. Fantastiske udsigter: Uanset om du vælger det nordlige eller sydlige observationsdæk, vil du blive belønnet med nogle af de bedste panoramaudsigter over Tokyo.
  3.  Turistinformationscenter: Her kan du få masser af information om Tokyo og spændende seværdigheder i resten af Japan.

Inspiration

Tips til et par andre oplevelser i Tokyo

Når du har oplevet udsigten fra Tokyo Metropolitan Government Building, er der masser af andre seværdigheder i nærheden, som du kan fortsætte til. I Shinjuku finder du Shinjuku Gyoen National Garden, en smuk have perfekt til en afslappende spadseretur. Du kan også besøge Meiji Jingu, en af Tokyos mest berømte shinto-helligdomme, der ligger i en skov midt i byen.

Kort

Vis på kort