Helbredende kilder i Yuda Onsen

Berømt område med varme kilder, offentlige bade og traditionelle japanske kroer (ryokaner)

Yuda Onsen, der ligger i Yamaguchi-præfekturet, er en ferieby kendt for sine terapeutiske varme kilder og rige kulturarv. Her finder du en by, der er gennemsyret af legender og helbredende vand, som har været med til at tiltrække besøgende i århundreder.

Du finder både offentlige og private varme kilder i Yuda Onsen, som du kan besøge. De varme kilder er kendt for deres helbredende og afslappende egenskaber. Rundt om i byen finder du også gratis fodbade, hvor du kan slappe af og bare nyde den lokale atmosfære. Hvis du virkelig vil fordybe dig i kulturen, kan du leje en kimono og tage en afslappende gåtur gennem byen, og besøge helbredende fodbade.

Legenden om den helbredende ræv

Ifølge en lokal legende søgte en såret hvid ræv tilflugt i Yuda Onsen og dyppede sin pote i det varme vand. Dette gennemsyrede vandet med helbredende kræfter, som stadig tiltrækker besøgende i dag. Når du ankommer til byen, bliver du mødt af en stor rævestatue ved togstationen – et symbol på denne magiske fortælling. Overalt i byen vil du finde souvenirs og madvarer med rævetema, som giver sjov vinkel på hele oplevelsen.

Yoda Onsen ligger ca. 2 timers kørsel vest for Hiroshima.

Inspiration

4 gode grunde runde til at besøge Yuda Onsen

  1. Helbredende varme kilder: Nyd de terapeutiske og afslappende fordele ved de naturlige varme kilder.
  2. Den magiske rævs legende: Oplev den unikke kultur og historie, der omfatter byens identitet.
  3. Gratis fodbade: Forkæl jer selv med gratis fodbade spredt rundt i byen.
  4. Kulturelle oplevelser: Udforsk Ruiko-ji-templet og dens museum, som viser byens rolle i Meiji-restaureringen.

Tips oplevelser i nærheden af Yoda Onsen

  • Ruiko-ji-templet: Besøg templet og museet lidt uden for Yoda Onsen for at få en dybere forståelse af områdets historie. 
  • Shimonoseki: Tag en køretur på en times tid mod vest til kystbyen Shimonoseki og oplev dens berømte Karato fiskemarked og superlækre seafood.

Kort

Vis på kort