Tateyema Kurobe Alpine Route

En uforglemmelig rejse gennem Japans nordlige Alper

Velkommen til Tateyama Kurobe Alpine Route, en 37 kilometer lang bjergsightseeingrute, der strækker sig fra Tateyama i Toyama til Ōmachi i Nagano gennem de majestætiske nordlige japanske Alper.

Tateyama Kurobe Alpine Route er en kæmpe oplevelse, hvor du bevæger dig gennem nogle af Japans mest imponerende landskaber ved hjælp af flere forskellige transportformer. Fra kabelbane og bus til trolleybus og sporvogn – hver transportform tilbyder sin egen unikke vinkel på de smukke omgivelser. Ruten, der blev åbnet den 1. juni 1971, strækker sig over en højdeforskel på 1.975 meter, hvilket konstant bombarderer dig med skiftende panoramaudsigter.

Inspiration

5 gode grunde til at opleve Tateyama Kurobe Alpine Route

  1. Yukino-ōtani snekorridor: Fra 15. april til midten af juni kan du vandre gennem den imponerende Yukino-ōtani snekorridor, hvor snevægge kan nå op til 20 meter i højden. Det er en oplevelse du ikke finder mange andre steder.
  2. Kurobe-dæmningen: Med sine 186 meters højde, er dæmningen Japans højeste. Den et enestående monument over ingeniørkunst og naturkraft.
  3. Murodo-plateauet: På dette højtliggende plateau kan du opleve nogle af de smukkeste bjergudsigter i Japan.
  4. Panoramaudsigter: Med Tateyama Ropeway og Kurobe kabelsporvogn får du vilde panoramaudsigter, der vil tage pusten fra dig. Husk at få taget en masse billeder.
  5. Chubu Sangaku National Park: Hele ruten er en del af denne naturskønne nationalpark i de japanske Alper, så du er omgivet af uberørt natur, rige økosystemer og enestående biodiversitet.

Oplevelser efter ruten

Når du har fuldført den spektakulære alpine rute, kan du for eksempel besøge den charmerende by Takayama, kendt for sine traditionelle bygninger og livlige markeder. Du kan også tage et afslappende bad i en af de mange onsen (varme kilder) i området.

Kort

Vis på kort