Dotonbori distriktet i Osaka

Et af Osakas livligste områder – kendt for nattelivet og ekstravagante neonreklameskilte

Dotonbori-distriktet i Osaka er et af de mest livlige og ikoniske steder i byen. Området er kendt for sit pulserende natteliv, uendelige række af gadekøkkener og ekstravagante neonreklameskilte og videoskærme, der reflekteres i kanalen. Dotonbori har en rig historie som et teaterdistrikt, men har gennem årene udviklet sig til et populært underholdningsområde, hvor du kan opleve både traditionelle karaokebarer, moderne restauranter og meget mere.

5 grunde til at besøge Dotonbori

  1. Ekstravagante neonreklamer og ikoniske skilte: Dotonbori er berømt for sine imponerende neonreklamer og videoskærme. Den mest kendte af dem alle er Glico Man-skiltet, som har været et symbol på området siden 1935. Det nuværende skilt er den sjette version og lyser op med moderne LED-lys, der viser en løber på en blå bane.
  2. Unikke vartegn: Udover Glico Man, kan du også se det mekaniske Kani Dōraku krabbeskilt, en 6½ meter stor krabbe, der bevæger sine arme. Ebisu Tower er et andet vartegn med et næsten 80 meter højt ovalt pariserhjul og et skilt af fiskernes gud og held.
  3. Gadekøkkener og kulinariske oplevelser: For madelskere er Dotonbori et sandt paradis. Prøv takoyaki (blækspruttekugler), okonomiyaki (japansk pandekage) og meget mere fra de mange gadekøkkener. Omicho Market er et besøg værd for sine friske skaldyr og lokale delikatesser.
  4. Historiske rødder og moderne underholdning: Dotonbori begyndte som et teaterdistrikt, og selvom teatrene ikke længere dominerer området, kan du stadig mærke noget af historiens vingesus, mens du udforsker moderne barer, restauranter og butikker.
  5. Natteliv og festlig stemning: Dotonbori er kendt for sit livlige natteliv. Her finder du et stort udvalg af barer, klubber og karaoke-steder, hvor du kan feste natten lang.

Insporation

Tips til oplevelser i nærheden af Dotonbori distriktet

  • Osaka Castle: Tag en taxa eller gå videre til det imponerende Osaka Castle, hvor du kan dykke ned i Japans historie og nyde den smukke slotshave. 
  • Shinsekai: Oplev den unikke atmosfære i Shinsekai, et kvarter kendt for sin retro-futuristiske charme, Tsutenkaku Tower og lækre kushikatsu (friturestegt mad på spyd). • Namba Yasaka Shrine: Besøg denne fascinerende helligdom, der er kendt for sit gigantiske løvehoved, som siges at bringe held og lykke.

Kort

Vis på kort