Søen Lake Chuzenji

Søen ved foden af Mount Nantai, Nikkos hellige vulkan

Forestil dig at stå ved bredden af Lake Chuzenji, en naturskøn sø beliggende ved foden af Mount Nantai, Nikkos hellige vulkan. Søen, der ligger i 1.269 meters højde, tilbyder en fortryllende oplevelse i de bjergrige omgivelser over byen Nikko. Om sommeren er området dejligt køligt, hvilket har tiltrukket mange europæiske ambassader, der tidligere byggede charmerende feriehuse omkring søen. Om efteråret forvandles landskabet til et hav af orangerøde nuancer, som vil tage pusten fra dig.

Chuzenji Onsen - byen ved søen

På den østlige ende af søen ligger byen Chuzenji Onsen, der er det ideelle udgangspunkt for at udforske Lake Chuzenji og områdets skønhed. Byen er hjemsted for det spektakulære Kegon vandfald, det mest berømte af flere vandfald i Nikko National Park. Kegon vandfaldet styrter næsten 100 meter ned fra Lake Chuzenji. Du kan se det fra udsigtsplatforme eller tage elevatoren ned til bunden af vandfaldet. Du kan også tage en afslappende sejltur på søen med de lokale sightseeingbåde, der afgår fra Chuzenji Onsen.

Inspiration

5 grunde til at besøge Lake Chuzenji

  1. Frodig natur: Søen er omgivet af skovklædte bjerge og tilbyder en spektakulær udsigt, specielt om efteråret.
  2. Kegon vandfaldet: Oplev det imponerende vandfald, der regnes som en af Japans tre smukkeste vandfald. Det er med god grund en af de mest berømte attraktioner i Nikko National Park.
  3. Panoramaudsigter: Fra Chuzenjiko Skyline, en otte kilometer lang vej, kan du nyde en fantastisk panoramaudsigt over søen og de omkringliggende bjerge.
  4. Kan besøges hele året: Nyd kirsebærblomster om foråret, frodige grønne skove om sommeren, efterårsfarver i oktober, og vinterens sne- og isfestival.
  5. Vandre- og sejlture: Gå en tur rundt om søens 25 kilometer lange omkreds eller tag en afslappende sejltur for at opleve søen fra vandet.

Lake Chuzenji er oplagt til kør-selv-ferien i Japan

Lake Chuzenji er perfekt til et stop på din kør-selv-ferie gennem Japan. Kør op gennem de smukke bjergrige veje og parker ved Chuzenji Onsen. Herfra kan du udforske området til fods, tage på vandreture eller nyde en sejltur på søen. Den tidligere betalingsvej, Chuzenjiko Skyline, er nu gratis og tilbyder også en spektakulær køretur med panoramaudsigt ud over søen.

Oplevelser i nærheden af søen

Når du har nydt Lake Chuzenji, er der mange andre fantastiske steder at udforske i Nikko National Park. Besøg Toshogu Shrine, et af Japans mest udsmykkede helligdomme, eller tag til Senjogahara Plateau for at opleve unikke marskland og frodige enge på en vandretur.

Kort

Vis på kort