Shinsekai distriktet i Osaka

En portal til fortiden og ikke så velfriseret side af Japan

Tag på en rundtur i Osakas nostalgiske hjerte Shinsekai, eller "Ny Verden" som det betyder. Distriktet blev skabt tilbage i 1912 med New Yorks og Paris som inspiration. Shinsekai er et pulserende område med en helt unik retro atmosfære, hvor der ikke er sket meget udvikling siden Anden Verdenskrig. Her bliver dine sanser bombarderet med indtryk fra neonreklamer, spisesteder, tøjbutikker, karaokebarer, sprudlende markeder og lokale der spiller shogi, japansk skak. Start dit besøg med en tur op i Tsutenkaku Tower, hvorfra du får et godt overblik af distriktet og Osaka by. Fortsæt gennem gaderne og smag på mange af de lokale specialiteter. Om aftenen lyser området op i alle regnbuens farver, af de mange blinkende neonlys og lanterner.

5 grunde til at besøge Shinsekai

  1. Tsutenkaku Tower: Shinsekais ikoniske vartegn, dette 103 meter høje tårn, tilbyder en storslået udsigt over Osaka.
  2. Autentisk atmosfære: Oplev den særlige retro-atmosfære, der gennemsyrer området. Shinsekai giver dig en sjælden mulighed for at træde ind i en anden æra med dens minimalt udviklede, men farverige bydel.
  3. Livlig aftenstemning: Når solen går ned, lyser Shinsekai op med neonlys, og området bliver til et festfyrværkeri af farver og aktiviteter, der tiltrækker en broget skare af både lokale og turister.
  4. Lokale specialiteter: Shinsekai er hjemsted for et væld af billige spisesteder, hvor du kan smage lokale specialiteter som kushikatsu (friturestegt kød og grøntsager på spyd) og den berømte fugu (blowfish). Gå på opdagelse og få maven fyldt med noget af det bedste mad i Japan.
  5. Shopping og spil: Udforsk Shinsekai Market og de omkringliggende butikker, der tilbyder alt fra traditionelt tøj til spillehaller og shogi-spil.

Tips til flere oplevelser efter Shinsekai

Efter en dag i Shinsekais livlige gader kan du tage videre til andre berømte seværdigheder i Osaka, såsom det historiske Osaka-slot eller det moderne Umeda Sky Building, hvorfra du får en af de bedste udsigter over byen.

 

Kort

Vis på kort

Jonas - Aalborg

Shinsekai i Osaka er helt klart et af mine yndlingssteder i byen! Jeg elsker atmosfæren med de skæve restauranter og de mange sjove tivoli-lignende spil, man kan prøve. Jeg kan varmt anbefale, at du prøver en af Osakas specialiteter, kushikatsu – det er friterede spyd med forskellige ingredienser som kød, grøntsager eller fisk. En simpel, men utrolig lækker oplevelse, der passer perfekt til stemningen i Shinsekai!