Shibuya Crossing

Manisk kaos og perfekt synkronisering midt i Tokyo

Det er en helt speciel oplevelse at begive sig ud i verdens travleste fodgængerovergang og stå midt i en myldrende menneskestrøm, omgivet af blinkende neonskilte og byens konstante summen. Velkommen til Shibuya Crossing – verdens travleste fodgængerovergang og et ikonisk symbol på Tokyos dynamiske liv. Her vil du opleve en unik blanding af kaos og perfekt synkronisering, som kun Tokyo kan tilbyde.

Hver gang lysene skifter til grønt ,stopper køretøjer i alle retninger for at lade fodgængere oversvømme hele krydset. Mellem 1.000 og 2.500 mennesker krydser overgangen, hvilket skaber et fascinerende skue af menneskelig bevægelse. Det er en oplevelse, der er både overvældende og betagende – et godt billede af Tokyos puls. Du får de bedste billeder fra en cafe nogle etager over krydset.

5 grunde til at opleve Shibuya Crossing

  1. Ikonisk Filmkulisse: Shibuya Crossing er blevet udødeliggjort i film som "Lost in Translation" og "The Fast and the Furious: Tokyo Drift". At stå her føles som at træde direkte ind i en film.
  2. Menneskemylder: Oplev det fascinerende syn af tusindvis af mennesker, der krydser overgangen på én gang. Det er en visuel symfoni af bevægelse og energi.
  3. Hachikō statuen: Besøg statuen af den loyale hund Hachikō, et populært mødested og en rørende historie om trofasthed, der rører alles hjerter.
  4. Shopping og underholdning: Omkring Shibuya Crossing finder du et væld af butikker, caféer og underholdningsmuligheder.
  5. Perfekt fotomulighed: Find en cafe eller udsigtspunkt nogle etager over Shibuya Crossing og få det perfekte billede af den evige travlhed. 

Tips oplevelser i nærheden af Shibuya Crossing

Efter dit besøg ved Shibuya Crossing, kan du fortsætte til Meiji Jingu, en af Tokyos mest berømte helligdomme, beliggende i en fredfyldt skov. Du kan også besøge Harajuku, kendt for sin unikke mode og ungdomskultur. Eller hvad med en tur til det trendy Omotesando, hvor luksusbutikker og caféer ligger side om side?

Kort

Vis på kort