De bedste oplevelser i Japan

Fra helligdomme og venlige hjorte til vilde vejstrækninger

Oplev Japans fortryllende skønhed, hvor talrige naturoplevelser, kulturskatte og seværdigheder smelter sammen til et uforglemmeligt roadtrip. I Kyoto står Fushimi Inari-helligdommene, hvor tusindvis af røde torii-porte danner en smuk sti gennem skoven. I Nikko falder Kegon Falls næsten 100 meter ned i en dyb kløft og skaber syn uden lige.

I Nara Park slentrer nysgerrige og venlige hjorte frit omkring, og tager gerne en bid af din medbragte snack. For en anderledes kulturel oplevelse, bør du overvære sumobrydning, hvor tradition og styrke mødes, når to kæmper støder sammen i en fascinerende kamp.

I Osaka ligger Aquarium Kaiyukan, et af verdens største akvarier, hvor du kan gå gennem undervandstunneller og opleve havets vidundere på tæt hold. For ren afslapning, tag til kurbyen Kinosaki Onsen og nyd de varme kilder, der har været et tilflugtssted for afslapning i århundreder.

Kør ad de snoede Irohazaka-veje og oplev den spektakulære udsigt, der åbner sig ved hver sving. Afslut din rejse med et besøg ved Hiroshima Peace Memorial, et stærkt mindesmærke der minder os om fredens betydning.

Her kan du se nogle af vores favoritter i Japan, som forhåbentlig kan give dig inspiration til din kør-selv-ferie i Japan.