Lake Kawaguchiko

Få de bedste billeder af den legendariske vulkan Mt. Fuji

Når du begiver dig ud på dit roadtrip fra Tokyo, er Lake Kawaguchiko oplagt som det første stop. Det er herfra du får nogle af de absolut bedste billeder af det hellige bjerg, Mt. Fuji, som tårner sig op i horisonten og skaber det perfekt motiv. Chureito Pagoda er et af de bedste steder til at tage det perfekte billede af Mt. Fuji. Pagoden ligger på en bakke med en trappe på 400 trin, som leder dig op til en ubeskrivelig smuk udsigt af Mount Fuji, specielt under kirsebærblomstsæsonen og om efteråret, når bladene skifter farve.

Byen Fujikawaguchiko, der ligger ved bredden af søen er et naturligt udgangspunkt for Fuji Five Lakes, hvoraf Lake Kawaguchiko er den mest besøgte og næststørste af søerne.

Lake Kawaguchiko og Fuji Five Lakes ligger kun to timers kørsel vest for Tokyos pulserende centrum.

Fra kirsebærblomster og efterårsløv

Hver årstid byder på noget særlige ved Lake Kawaguchiko. Om foråret er kirsebærblomstringen på sit højeste og forvandler området til et lyserødt paradis. Efteråret frembringer et tæppe af farverigt løv, som reflekteres så flot i søens klare vand. Fra slutningen af juni til midten af juli tiltrækker lavendelmarkerne ved Yagizaki Park og Oishi Park mange tilrejsende med deres duftende lilla pragt.

Inspiration

Derfor bør du besøge Lake Kawaguchiko

  • Spektakulær udsigt til Mt. Fuji: Om det er fra Chureito Pagoda, observationsdækket ved Tenjoyama Park eller midten af broen Kawaguchiko-Ohashi Bridge, får du nogle af de bedste fotomuligheder af Mt. Fuji her. De klare dage giver dig en ualmindelig flot udsigt mod bjerget, som spejler sig i majestætisk i søens overflade.
  • Udendørsaktiviteter fora alle: Lake Kawaguchiko er et mekka for udendørsentusiaster. Du kan kaste dig over vandreture, sejlsport og cykling. Om sommeren bliver søen også et knudepunkt for vandrere, der drager mod Mt. Fuji.
  • Unikke kultur oplevelser: Området omkring søen er veludviklet med hoteller, varme kilder og campingpladser. For en kulturel oplevelse kan du besøge Kawaguchiko Music Forest eller Itchiku Kubota Art Museum, kendt for sin finurlige arkitektur og smukke kimono samling.

Tips til flere oplevelser i nærheden af Lake Kawaguchiko

Har du tiden til endnu flere oplevelser i området, inden du drager videre på din kør-selv-ferie i det centrale Japan, har vi fundet tre forskellige seværdigheder.

  • Fuji-Q Highland: En af Japans mest berømte forlystelsesparker, kendt for sine nervepirrende rutsjebaner og spændende forlystelser – lige noget for hele familien.
  • Oishi Park: Denne park der ligger ved den nordlige bred af Lake Kawaguchiko, er især kendt for sine billedskønne lavendelmarker, der blomstrer fra slutningen af juni til midten af juli. Her kan du tage en afslappende gåtur og beundre de velplejede blomsterbede og den storslåede udsigt til Mt. Fuji. Parken har også en række små butikker og caféer, hvor du kan smage lokale delikatesser.
  • Mt. Fuji Panorama Ropeway: Tag en tur med Mt. Fuji Panorama Ropeway, en svævebane, der tager dig op til Kawaguchiko Tenjoyama Park, hvorfra du får du en spektakulær udsigt over Lake Kawaguchiko og Mt. Fuji. Svævebaneturen er forholdsvis kort og meget besøgt, men den er en oplevelse, og på toppen kan du nyde en hyggelig gåtur og kigge på de små souvenirbutikker og caféer.

Kort

Vis på kort