Freudenstadt

Skøn lille by ved foden af Schwarzwald Nationalpark

Når du kører gennem Schwarzwald på din bilferie gennem Tyskland, bør du tage en afstikker til den charmerende by Freudenstadt. Denne forholdsvis lille by er fyldt med unikke oplevelser og en varme, der gør du føler dig velkommen fra første øjeblik. Freudenstadt er kendt for sin hyggelige atmosfære og et hav af mange små butikker, hvor du kan finde alt fra lokalt kunsthåndværk til delikatesser.

Tysklands største markedsplads

Vidste du, at Freudenstadt har Tysklands største markedsplads? Marktplatz er en unik, næsten firkantet plads, omgivet af gamle bygninger og fyldt med liv. Her kan du gå på opdagelse blandt de mange butikker og nyde en kaffe på en af de mange hyggelige caféer. Pladsen ligger hjertet af byen og et perfekt sted at opleve den lokale kultur og varme atmosfære.

Udsigten fra Frederick's Tower

En af de mest populære seværdigheder i Freudenstadt er Frederick's Tower. Det 25 meter høje tårn blev bygget for at markere byens 300-års jubilæum i 1899, og fra toppen af tårnet har du en billedskøn udsigt over byen og det omkringliggende landskab med dybgrønne skove og bløde bjerge.

Inspiration

5 grunde til at besøge Freudenstadt

  1. Frederick's Tower – For den enestående udsigt over Schwarzwald. 
  2. Marktplatz – Oplev Tysklands største og mest charmerende markedsplads. 
  3. Lokale butikker – Find unikke souvenirs og lokale delikatesser. 
  4. Hyggelig atmosfære – Mærk varmen og charmen i denne lille by. 
  5. Tæt på Nationalpark Schwarzwald – Udforsk naturen lige uden for byens grænser.
     

Tips til oplevelser tæt på Freudenstadt

Freudenstadt er et godt stop på dit kør-selv-ferie gennem Schwarzwald- uanset om det er for en frokost og et par timers sightseeing eller for et par dage. Efter at have nydt byens seværdigheder, kan du snøre vandreskoene og tage en dag i Nationalpark Schwarzwald, hvor fantastiske vandreruter og naturoplevelser venter. Besøg også de nærliggende byer som Baiersbronn, kendt for sine gourmetrestauranter, hvoraf flere har en Michelin-stjerne eller flere, og Triberg, hvor du kan se de berømte Triberg-vandfald – et af Tysklands højeste.

Kort

Vis på kort