Camilla - København

Camilla - rejsespecialist

Jeg elsker selv at rejse og gør det så ofte, som jeg kan komme til det. Om det er en forlænget weekend til en storby, en sommerferie i Italien eller en lang rundrejse i bil eller autocamper, så er jeg klar. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig et federe job end at hjælpe andre med at realisere deres rejsedrømme og jeg er vild med, at mine erfaringer er med til at give mine kunder nogle oplevelser, de aldrig glemmer.

Hvad er min favoritdestination?
Jeg elsker at opleve hele verden og det er svært at fremhæve enkelte rejsemål. Men jeg bliver nok aldrig færdig med hverken Australien, New Zealand eller Italien. Australien og New Zealand har så meget forskelligt at byde på, på hver deres måder, men fælles er storslåede naturoplevelser, fede storbyer og nogle fantastiske kulturoplevelser. Italien ligger mit hjerte meget nært med de skønne byer – store som små, sproget, mentaliteten og maden, som jeg ikke kan få nok af.

Hvordan jeg foretrækker at rejse?
Jeg elsker, når jeg selv kan bestemme tempoet på mine rejser og det føler jeg, jeg kan bedst i bil eller autocamper. Man har mulighed for at køre lange strækninger på kort tid, men kan samtidig holde ind eller køre ad andre veje, end man lige havde forestillet sig. Det giver den ultimative frihed og nogle af mine fedeste rejseminder har jeg fra de oplevelser, jeg ikke vidste på forhånd, at jeg ville få.

Aktiviteter jeg er vilde med
Jeg er vild med alt, der sætter lidt gang i adrenalinen – skydiving, white water rafting og rappelling ned gennem mørke huler osv. Og så elsker jeg vand, så jeg vil også altid gerne bade – helst på en smuk strand, under et højt vandfald eller udforske livet under vandet ved at snorkle eller dykke.

Nogle af mine største oplevelser:

  • Svømme med en mantaray og snorkle med revhajer ved Ningaloo-revet på Australiens vestkyst
     
  • Canyoning, river rafting og Tongariro Crossing i New Zealand – jeg anede ikke, hvad jeg kastede mig ud i
     
  • Svømme og rutsje i vandfald i Atherton Tablelands på Australiens østkyst
     
  • Køre Amalfikysten rundt på scooter og se de farverige byer beliggende på stejle bjergskrænter helt ned til havet, og spise virkelig meget, virkelig lækker mad!
     
  • Overnatte under den åbne himmel i den australske outback – liggende på jorden i en swag med den smukkeste stjernehimmel over os

     

 

Hvor arbejder jeg?   
FDM Travel København

Kontakt