Fra Bourgogne til Provence - en tur for livsnydere
10 dage Fra 11.537 kr.
Entre Vigne et Garrigue, Avignon, Provence-Alpes-Côte dÁzur
Hotellet ligger i en gård fra 1610 smukt placeret mellem vinstokke og buske – og deraf navnet på fransk "Entre Vigne et Garrigue”.
Chenet-familien - Serge og Maryse - skabte for mere end et kvart århundrede siden deres egen drøm med et B&B og en tilhørende restaurant med udgangspunkt i huset, der ligger i udkanten af den tidligere gård, der tilhører Maryses familie. Stedet er et paradis med fred og ro, og alligevel kun 11 kilometer fra på pavens by, Avignon.
Sommeren over kan gæsterne nyde poolen, mens de beundrer de majestætiske klipper, der gløder i solnedgangen. Og på den anden side af ejendommen strækker sletten og lavendelmarkerne sig så langt øjet kan se. Den fantastiske panoramaudsigt og den charmerende gæstfrihed er det, der gør dette sted enestående.
Entre Vigne et Garrigue har fem værelser med en personlig indretning, der afspejler Madame Maryse inspiration med elegance og en varm atmosfære
Fra 731 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse
Rejseperiode:
Hele året
Hotelstandard:
Les Collectionneurs
Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:
Efter mere end 26 års arbejde på restauranter med Michelin-stjerne besluttede Serge Chenet at forfølge sit eget eventyr og skabe "Entre Vigne et Garrigue" i maj 2008.
Michelin tildelte dem deres første stjerne i 2009, allerede 8 måneder efter åbningen.
I køkkenet suppleres Serge af sin søn Maxime, og deres køkken følger årstiderne, hvad det lokale marked tilbyder og de bedste lokale råvarer.
Michelin har tildelt restauranten en stjerne i deres Michelin Guide, og den korte begrundelse er:
I autentiske omgivelser - en isoleret provencalsk bondegård - nyd det lækre marked - frisk køkken med en tidssvarende flair. Det er skabt ved hjælp af nutidige produkter og sæsonbetonede frugter og grøntsager.
One MICHELIN Star: High quality cooking, worth a stop!