Fra Bourgogne til Provence - en tur for livsnydere
10 dage Fra 11.537 kr.
Château Valmy, Argelès-sur-mer (Perpignan)
Dette ikoniske sted blev bygget i slutningen af 1800-tallet i hjertet af den vinproducerende ejendom Valmy. Slottet er tegnet af den danske arkitekt Viggo Dorph-Petersen, hvis arbejde blev meget værdsat af de rige familier i Roussillon-regionen.
Slottet blev bygget til den franske minister Jules Pams og mange prominente gæster som Marshall Joffre har besøgt slottet i begyndelsen af det 20. århundrede. Valmy er nu totalrenoveret og har rummelige, velindrettede værelser understøttet af parken, swimmingpoolen og boblebadet, der altsammen er med til at sikre en afslappet ferie.
Fra 750 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse
Rejseperiode:
Hele året
Hotelstandard:
Les Collectionneurs
Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:
Slottet tilbyder værelser, hvor enhver detalje er udtænkt med en moderne vision om komfort. Hvert værelse har et stemningsfuldt navn og sin eget farverige atmosfære, valgt specifikt til de enkelt værelser. Udenfor lokker den storslåede park til meditation og hvile, og en stor swimmingpool på 25 meter frister til en dukket på varme dage.
Siden 1930 har denne familievingård formået at frembringe fremragende vine. Ved foden af Albera-massivet og med udsigt over havet producerer den 24 ha store vingård vin med betegnelsen Côtes du Roussillon, Muscat de Rivesaltes og Rivesaltes. Vinkælderen har avancerede teknologiske faciliteter til vinificering med højt udbytte, men også et traditionelt vinlager til aldring i tanke og tønder af egetræ.
I smagerummet blandes havet og vinen til unikke smage og dufte, og inden I rejser videre må I følge rækkerne af vinstokke omhyggeligt, hvor rosens farve i slutningen af rækken indikerer vinens farve! Og naturligvis er der rundvisninger på vingården. Château Valmy's restaurant med en stor terrasse med udsigt over vinmarkerne og havet er åben fra april til oktober. Her tilbydes gæsterne vinsmagning af vin fra godset, ledsaget af god gastronomi af friske og lokale råvarer.