Smøg ærmerne op, og lær at lave en klassisk fransk baguette på et praktisk madlavningskursus i det centrale Paris. Opdag, hvordan man laver og former croissanter, og lær teknikker til at tilberede typisk fransk brød.
Nyd et praktisk madlavningskursus i centrum af Paris, og lær at lave en fransk baguette samt at lave og forme croissanter ved hjælp af tips fra en fransk mesterbager.
Gå om bag disken i et venligt familieejet bageri og smøg ærmerne op for at stikke armene ned i melet. Du får det privilegium at se, trin for trin, hvordan en autentisk baguette bliver lavet.
Det er alle de små detaljer, der gør forskellen. Bageren har ejet sit boulangeri i årevis, og hans far og bedstefar var bagere før ham. Så der er masser af familiehemmeligheder, som er gået i arv fra generation til generation. Og de vil blive delt med dig!
Opdag teknikker til at få den sprøde, gyldne skorpe med en blød, varm midte, mens du bager 2 typer baguette; en klassisk fransk baguette og "La Parisse", en særlig version, som bageriet er berømt for i hele Paris.
Fra
1.633 kr.
pr. person
Lokation:
Ile-de-France, Frankrig, Paris
Varighed:
2 hour
Sprog:
English, Fransk, Japansk, Spansk; Castiliansk, Tysk, Italiensk
Anmeldelser:
4.5/5 stjerner
Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:
Kort
Galleri
Information
Højdepunkter
- Gå bag disken i et familiedrevet bageri, og lær hemmelighederne ved at lave en fransk baguette
- Få tips om teknikker til at skabe den gyldne skorpe udenpå og det bløde, varme indre.
- Lær at lave og forme croissanter
- Lav en særlig baguette, der er unik for bageriet
- Tag hjem med opskrifter på godt franskbrød.
Inkluderet
- Alle ingredienser
- Redskaber og forklæde
- Kopi af opskriften (sendes via e-mail)